Välkommen till Hotel Drottning Kristina

 BOKA DIREKT OCH SPARA 100 kr!

Unna dig en skön vistelse på ett av centrala Stockholms mest unika och charmiga boutiquehotell. Beläget nära det fashionabla Stureplan, förenar Hotel Drottning Kristina det klassiska 1800-talets stilfullhet och elegans med den smakfullhet och personliga service som utmärker ett 4-stjärnigt hotell.

Njut av den höga bekvämligheten i vackert inredda hotellrum och sviter medan du upptäcker allt vad Stockholms kulturliv och nattliv har att erbjuda. I hjärtat av hotellet ligger vår lounge "Living", ett avslappnande och behagligt inrett vardagsrum där du kan sjunka ner i en fåtölj och avnjuta en bok eller ett gott glas vin, umgås med kollegor eller arbeta i lugn och ro under kristallkronornas sken. Hos oss finns även ett imponerande konferensrum med plats upp till 14 personer där den forna tidens elegans lätt och ledigt blandas med den senaste morderna tekniken i skapandet av minnesvärda möten.

Oavsett om du besöker Stockholm för affärer eller semester är du välkommen att uppleva karisman och den rika autentiska miljön av Hotel Drottning Kristina i Stockholm.

Boka din vistelse direkt och dra födel av följande erbjudanden:

  • Prisgaranti - boka direkt och spara 100 kr
  • Ingen förskottsbetalning (Se hotellets villkor)
  • Gratis frukost
  • Gratis internetuppkoppling

Chaufförservice

Önskas egen chaufför? Upptäck vår lyxiga chaufförsservice för hämtning och lämning vid flygplatsen.

Senaste erbjudanden
1 / 4